Bekijk de uitzending van De maatschap terug

Ma 2 december 2019 | 23:45 De maatschap

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De maatschap gemist? Bekijk hier naar De maatschap gemist.

De maatschap

Datum
Ma 2 december 2019
Tijd
23:45 tot 00:40
Zender
NPO 2
Genre
Dramaserie
Jaar
2017
Regisseur
Michiel van Jaarsveld
Acteurs
Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Guy Clemens, Daan Schuurmans, Diederik Ebbinge
Twitter hashtag
#demaatschap
Deel-url
gids.tv/23359374

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse historische dramaserie.

Ondergang.

Benjamin Meyer is op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie dreigt zijn rol aan de kaak te stellen. Als ook de fiscus Benjamin dreigt aan te pakken, moeten zijn broers de maatschap redden door Benjamin eruit te zetten. Na deze nederlaag hoopt Benjamin zich te rehabiliteren, maar hij schoffeert de rechterlijke macht en beantwoordt kritiek op zijn beroepsfouten met dédain. Benjamin zal, net als Theo, uit de advocatuur worden gezet en ten slotte hangt Aron, zijn oudere broer, hetzelfde boven het hoofd. Matthias Meyer, aan het eind van zijn dagen, roept zijn zoons, alle vier, nog eenmaal bij elkaar: zijn maatschap mag dan te gronde zijn, zijn familie ? als het erop aankomt het belangrijkste ? is nog te redden.

De maatschap op tv

Openbaar ministerie fiscus heijmans broers redden dramaserie diederik ebbinge theo kritiek hoofd meyer daan schuurmans maarten heijmans pierre bokma benjamin nederlaag guy clemens familie seizoen broer maarten deze pierre ministerie.