Bekijk de uitzending van De maatschap terug

Ma 25 november 2019 | 23:50 De maatschap

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De maatschap gemist? Bekijk hier naar De maatschap gemist.

De maatschap

Datum
Ma 25 november 2019
Tijd
23:50 tot 00:40
Zender
NPO 2
Genre
Dramaserie
Jaar
2017
Regisseur
Michiel van Jaarsveld
Acteurs
Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Guy Clemens, Daan Schuurmans, Diederik Ebbinge
Twitter hashtag
#demaatschap
Deel-url
gids.tv/23338081

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse historische dramaserie.

De kroonprins.

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft onhandelbaar en Matthias keert zich definitief van hem af. Vanaf nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij naast zijn vader optreden in spectaculaire processen. Er is een groeiende publieke belangstelling voor criminaliteit en ook het Openbaar Ministerie gaat het belang van PR inzien. Benjamin geniet van de aandacht. In zijn honger naar vriendschap en bewondering schurkt hij soms gevaarlijk dicht tegen zijn criminele cliënten aan. Matthias waarschuwt hem, maar hij heeft zijn zoon niet meer in de hand. Een dansje met Desi Bouterse is breaking news en nu is het Benjamin die de familienaam te schande dreigt te maken.

De maatschap op tv

Openbaar ministerie dansje criminaliteit heijmans honger desi bouterse vriendschap kroonprins breaking dramaserie diederik ebbinge theo bouterse schande belang gevaarlijk optreden desi processen daan schuurmans maarten heijmans pierre bokma benjamin vader dicht guy clemens breaking news seizoen zoon maarten pierre ministerie.