Bekijk de uitzending van De laatste 100 dagen van Diana terug

Ma 14 augustus 2017 | 20:30 De laatste 100 dagen van Diana

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De laatste 100 dagen van Diana gemist? Bekijk hier naar De laatste 100 dagen van Diana gemist.

De laatste 100 dagen van Diana

Datum
Ma 14 augustus 2017
Tijd
20:30 tot 22:25
Zender
RTL 8
Genre
Documentaire
Presentatie
Martin Bashir
Deel-url
gids.tv/18415252

Eind augustus is het twintig jaar geleden dat de geliefde Prinses Diana om het leven kwam bij een tragisch ongeluk. In de documentaire ‘De Laatste 100 Dagen Van Diana’ wordt een gedetailleerd beeld gegeven van de laatste zomer van Prinses Diana. Deze maanden verliepen tumultueus. Diana Spencer was gescheiden van Prins Charles, haar relatie met hartchirurg Hasnat Khan kwam ten einde en ze werd verliefd op miljardairszoon Dodi Fayed. Al deze gebeurtenissen werden breed uitgemeten in de pers. In augustus 1997 kwamen Lady Di en Dodi Fayed op tragische wijze om het leven bij een verkeersongeluk in Parijs.

Voormalig ABC News ‘Nightline’ presentator Martin Bashir, die in 1996 een prestigieuze BAFTA Award won voor zijn interview met Lady Di, gaat twintig jaar na haar dood in gesprek met vrienden en personeelsleden van de geliefde prinses. Onder meer de butler, kok, bodyguard en persvoorlichter komen aan het woord. Samen vertellen ze over de laatste 100 dagen van Prinses Diana en komen zij met nieuwe details.

De laatste 100 dagen van Diana op tv

Ongeluk parijs prins prinses pers documentaire presentator zomer charles khan verkeersongeluk prinses diana journalist prins charles bafta hartchirurg relatie gedetailleerd spencer uit het leven interview dood diana bashir.