Bekijk de uitzending van De Kwis terug

Za 17 maart 2018 | 21:20 De Kwis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Kwis gemist? Bekijk hier naar De Kwis gemist.

De Kwis

Datum
Za 17 maart 2018
Tijd
21:20 tot 22:15
Zender
NPO 1
Genre
Komische show
Jaar
2018
Presentatie
Rob Urgent, Niels van der Laan, Paul de Leeuw
Twitter hashtag
#dekwis
Officiële Twitter
@dekwisvara
Uitzending gemist
De Kwis gemist
Deel-url
gids.tv/19835111

Ook in dit tiende seizoen onderwerpen Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe hun gasten weer aan muzikale parodieën, aan de Spannende Toon, aan de Inkwisitie en aan de inmiddels legendarische Lopende Band. De Kwis is vanaf vanavond elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1.

De eerste gast is Hugo de Jonge. Hij is politicus voor het CDA, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast staat hij bekend om zijn veelkleurige schoenen. Bovendien is hij is de eerste gast in het tiende seizoen van De Kwis. Minister Hugo de Jonge neemt plaats naast gastheer Paul de Leeuw en wacht af wat de meest gevreesde kwismasters van Nederland voor hem in petto hebben.

In 2016 won De Kwis het prestigieuze TV-Beeld voor Beste amusement. Eerder werd De Kwis ook genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf. Het programma wordt geschreven door de vier kwismasters, samen met schrijver Edo Schoonbeek en eindredacteur Hans Riemens.

De Kwis op tv

Sport vicepremier volksgezondheid minister leeuw nederland nederlander paul de leeuw politicus zilveren nipkowschijf schrijver bekende nederlander quiz show minister van volksgezondheid toon amusement welzijn en sport schoenen hugo de jonge laan vuur jeroen woe joep van deudekom niels van der laan rob urgert reportage vragen de kwis cabaretiers seizoen aflevering 1 genomineerd.