Bekijk de uitzending van De kleedkamer terug

Wo 2 augustus 2017 | 21:05 De kleedkamer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De kleedkamer gemist? Bekijk hier naar De kleedkamer gemist.

De kleedkamer

Datum
Wo 2 augustus 2017
Tijd
21:05 tot 21:55
Zender
Canvas
Genre
Sportpraatprogramma
Jaar
2016
Presentatie
Ruben Van Gucht
Twitter hashtag
#dekleedkamer
Deel-url
gids.tv/18340648

In De kleedkamer gaat Sporza-journalist Ruben Van Gucht op zoek naar verhalen van ex-voetballers die ooit samen schitterden in een topjaar van een legendarisch Belgisch voetbalteam: RSC Anderlecht (1972), SK Beveren (1979), KV Mechelen (1988), Club Brugge (1988), Eendracht Aalst (1994) en Germinal Ekeren (1996).

In elke aflevering keert Ruben met vier voetballers terug naar de kleedkamer van de club waar ze destijds furore maakten, of een andere locatie die een bepalende rol speelde in het succes van toen. De kleedkamergesprekken worden aangevuld met portretten van twee andere ploegmaats. Hoe is het de voetbalhelden sindsdien vergaan? Dat vraagt hij aan iconen als Jan Mulder (Anderlecht), Jan Ceulemans (Brugge) en Jean-Marie Pfaff (Beveren), maar ook aan vaak vergeten voetballers als Godwin Okpara (Aalst), Jean-Marie Abeels (Ekeren) en Mark Baecke (Beveren).

Onvergetelijke sportieve momenten, maar ook straffe human interest. De komende weken wordt De Kleedkamer op woensdagavond om 21.05 uur herhaald op Canvas.

De kleedkamer op tv

Jan mulder belgië jean-marie pfaff beker kv mechelen veteranen anderlecht voetballers brugge jan ceulemans portretten aalst kleedkamer interest mechelen godwin pfaff paul van georges.