Bekijk de uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes terug

Zo 22 april 2018 | 20:01 De Jongens Tegen De Meisjes

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Bekijk hier naar De Jongens Tegen De Meisjes gemist.

De Jongens Tegen De Meisjes

Datum
Zo 22 april 2018
Tijd
20:01 tot 21:30
Zender
RTL 4
Presentatie
Chantal Janzen, Tijl Beckand
Twitter hashtag
#DJTDM
Uitzending gemist
De Jongens Tegen De Meisjes gemist
Deel-url
gids.tv/20057038

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijden Yolanthe en Tijl wekelijks op zondag om 20:00 uur met verschillende BN'ers in hun team om wie de beste skills bezit en de meeste kennis over het andere geslacht heeft.

Onder leiding van Yolanthe doen onder anderen Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper en Marlijn Weerdenburg mee. Tijl krijgt dit seizoen versterking van Leo Alkemade, Tino Martin en Fred van Leer.

In deze vrolijke en humoristische strijd tussen de seksen staat alles in het teken van de vele verschillen tussen mannen en vrouwen. Wie werken het best samen en wie kan het andere geslacht het beste inschatten? Zijn het de competitieve mannen of zijn het de multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om de winst, en verdient het winnende team waardebonnen voor hun publiek.

De Jongens Tegen De Meisjes op tv

Vrouwen versterking spelshow chantal janzen geraldine kemper skills battle yolanthe publiek teken meisjes yolanthe sneijder-cabau fred van leer geraldine kemper leo alkemade marlijn weerdenburg nicolette kluijver tijl beckand chantal team werken jongens leiding seizoen nieuw seizoen aflevering 1 seizoen 8 winst geslacht.