Bekijk de uitzending van De Jacht terug

Ma 23 mei 2016 | 20:30 De Jacht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Jacht gemist? Bekijk hier naar De Jacht gemist.

De Jacht

Datum
Ma 23 mei 2016
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Misdaadserie
Jaar
2015
Acteurs
Loes Haverkort, Fedja van Huêt, Mark Rietman, Sallie Harmsen, Nasrdin Dchar
Twitter hashtag
#dejacht
Uitzending gemist
De Jacht gemist
Deel-url
gids.tv/15627960

SBS6 start vanavond met de spannende misdaadserie De Jacht. Rechercheur Lea Smid (Loes Haverkort) maakt samen met ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt) jacht op seriemoordenaars. Loes Haverkort werd voor deze rol al genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice Televisiedrama. De Jacht is vanaf vanavond wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6 met dubbele afleveringen.

De Jacht begint als in het bos het lijk wordt gevonden van een jonge vrouw. De zaak wordt toegewezen aan de doortastende, jonge rechercheur Lea Smid. De vreemde houding waarin de jonge vrouw ligt, maakt dat zij ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf inschakelt. Samen blijken ze een sterk duo, waarvan de methoden en de aanpak nogal eens afwijken van het normale politieonderzoek.

De eerste twee afleveringen van De Jacht gingen afgelopen najaar in voorpremière tijdens het Nederlands Film Festival. Deze bloedstollende serie is een Nederlandse remake van de succesvolle Deense serie Den som dræber (Those who kill). Naast Van Huêt en Haverkort spelen ook Mark Rietman, Nasrdin Dchar, Sallie Harmsen en Maria Kraakman een rol in de serie. De regie is in handen van Will Koopman.

De Jacht op tv

.
Waarom moet jij De Jacht kijken?