Bekijk de uitzending van De Haven Van Rotterdam terug

Wo 17 april 2019 | 21:30 De Haven Van Rotterdam

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Haven Van Rotterdam gemist? Bekijk hier naar De Haven Van Rotterdam gemist.

De Haven Van Rotterdam

Datum
Wo 17 april 2019
Tijd
21:30 tot 22:00
Zender
Discovery Channel
Genre
Episode 1
Jaar
2017
Twitter hashtag
#dehavenvanrotterdam
Deel-url
gids.tv/22106200

Discovery herhaalt het programma De Haven van Rotterdam vanaf vanavond elke woensdag met dubbele afleveringen vanaf 21:30 uur.

Dat de haven van Rotterdam een van de grootste ter wereld is, weet elke Nederlander. Maar hoe dit megabedrijf precies opereert, is minder bekend. Tot nu. De Haven van Rotterdam neemt een gedetailleerd kijkje achter de schermen van deze fascinerende werkplek die met 90 duizend werknemers een wereld op zich is.

Per aflevering wordt letterlijk van bovenaf ingezoomd op de verschillende facetten van de imposante haven die zich uitstrekt over een lengte van 40 kilometer en jaarlijks 128 duizend schepen verwelkomt en afhandelt. De serie volgt de mannen en vrouwen die dit allemaal mogelijk maken.

De Haven Van Rotterdam op tv

Vrouwen rotterdam werknemers nederlander piloten duikers discovery achter de schermen baggeraars serie jaarlijks gedetailleerd werkplek haven van rotterdam haven schepen schermen werken episode seizoen aflevering 1 deze.