Bekijk de uitzending van De Grote Tuinverbouwing terug

Za 16 november 2019 | 17:00 De Grote Tuinverbouwing

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Bekijk hier naar De Grote Tuinverbouwing gemist.

De Grote Tuinverbouwing

Datum
Za 16 november 2019
Tijd
17:00 tot 18:30
Zender
SBS 6
Genre
Life-stylemagazine
Twitter hashtag
#degrotetuinverbouwing
Deel-url
gids.tv/23267848

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur.

In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten.

De Grote Tuinverbouwing op tv

Buitenland nederland scholen bewoners groene tuin lodewijk riool planten groen barbecue duurzaamheid regenwater rubriek tuinman kinderen verlinden magazine makkelijk jeremy vermolen rob verlinden team woonwijken seizoen seizoen 2 week wekelijks suzanne.