Bekijk de uitzending van De grote spuiten en slikken-test terug

Zo 25 maart 2012 | 22:00 De grote spuiten en slikken-test

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De grote spuiten en slikken-test gemist? Bekijk hier naar De grote spuiten en slikken-test gemist.

De grote spuiten en slikken-test

Datum
Zo 25 maart 2012
Tijd
22:00 tot 23:55
Zender
NPO 3
Presentatie
Nicolette Kluijver, Manuel Broekman, Geraldine Kemper
Twitter hashtag
#spuitenenslikken
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/7360843

Hoe oud is Nederlands jongste comazuiper? Hoe diep is de vagina gemiddeld? En wat is de meest voorkomende fetisj in Nederland?

In De Grote Spuiten en Slikken Test 2012 testen Nicolette Kluijver, Manuel Broekman en Geraldine Kemper de kennis van Nederland op het gebied van seks en drugs.

Naast de kandidaten in de publieksvakken en de kijkers thuis maken acht moedige BN'ers het spannendste examen van het jaar. Maxim Hartman (Rembo & Rembo, Omroep Maxim), Kleine Viezerik en Darryl (Amsterdamse rappers), Ferry Doedens (GTST), Daniëlle van Aalderen (echtgenote Lange Frans), Gallyon van Vessum (Hart van Nederland, Shownieuws), Ymke Wieringa (Echte Meisjes in de Jungle) en Verona van de Leur (voormalig Nederlands Turnster, webcam girl) nemen het tegen elkaar op.

Kijkers kunnen thuis live meedoen via spuitenenslikken.bnn.nl.

In de feestelijke studio wagen hulpverleners, dragqueens, maagden, 24 hour partypeople, werknemers in de seksindustrie en acht moedige BN'ers zich aan de test.

Nicolette legt de vragen voor, die worden ondersteund door een leuk, ranzig of grappig fragment uit de geschiedenis van Spuiten en Slikken. En door bijzondere optredens in de studio zoals het live uitbeelden van verschillende standjes en mensen met de vreemdste fetisjen.

Geraldine sjeest langs de publieksvakken voor commentaar en Manuel is te vinden in De Afwerkplek met de nieuwste speeltjes.

In 2008 won prominent D66-politicus Boris van der Ham De Grote Spuiten en Slikken Test. Met een rapportcijfer van een 7,5 bewees hij het meest te weten over seks en drugs. Sindsdien zijn er alweer 75 afleveringen van Spuiten en Slikken gemaakt met de spannendste feestjes, veel drugs en meer dan honderd BN'ers.

Tijd voor een tweede editie van deze test! Aan welke BN'er kan Boris van der Ham de bokaal overdragen en welk publieksvak heeft de meeste kennis over seks en drugs?

De grote spuiten en slikken-test op tv

.
Vanavond in De grote spuiten en slikken-test