Bekijk de uitzending van De Grote F*ck Valentijn Comedyshow terug

Zo 14 februari 2016 | 21:35 De Grote F*ck Valentijn Comedyshow

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Grote F*ck Valentijn Comedyshow gemist? Bekijk hier naar De Grote F*ck Valentijn Comedyshow gemist.

De Grote F*ck Valentijn Comedyshow

Datum
Zo 14 februari 2016
Tijd
21:35 tot 22:29
Zender
RTL 5
Genre
Komische show
Presentatie
Ali B, Martijn Koning, Henry van Loon
Twitter hashtag
#ValentijnComedyshow
Deel-url
gids.tv/15021848

Op deze 14 februari is het weer de officiële dag van de liefde: Valentijnsdag. Tortelduifjes verklaren elkaar hun hartstochtelijke verliefdheid, verwennen elkaar met cadeaus en nestelen zichzelf ’s avonds stevig tegen elkaar aan op de bank voor de jaarlijkse Valentijns-tv-programmering. Speciaal voor iedereen die echt helemaal niets met deze zoetsappigheid heeft, is er vanaf 21.30 uur de bijzondere tegenhanger van deze dag: ‘De Grote F*ck Valentijn Comedyshow’, met in de hoofdrol grappenmakers Ali B en Martijn Koning.

‘De Grote F*ck Valentijn Comedyshow’ is een stand-up comedyprogramma, speciaal voor de kijkers die iets anders willen zien dan de romantische Valentijnprogrammering. Een groot deel van het repertoire bestaat uit stand-up comedy, waarbij onder andere grappen en anekdotes over liefde, relaties en seks voorbijkomen. Naast Ali en Martijn zijn er ook verschillende sketches, uitgevoerd door onder anderen Henry van Loon, Jennifer Hoffman, Leo Alkemade, Patrick Stoof en Tina de Bruin.

De Grote F*ck Valentijn Comedyshow op tv

.