Bekijk de uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld terug

Za 6 juli 2019 | 21:30 De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld gemist? Bekijk hier naar De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld gemist.

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Datum
Za 6 juli 2019
Tijd
21:30 tot 22:20
Zender
BVN
Genre
Reisdocumentaire
Jaar
2019
Twitter hashtag
#gevaarlijkstewegen
Deel-url
gids.tv/22532595

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin telkens twee bekende Nederlanders één van de gevaarlijkste wegen van de wereld berijden.

Oeganda.

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en fauna, maar ook het bewogen verleden en harde heden van het land. Onderweg vertelt Monica over het effect dat de scheiding van haar ouders op haar had en wat de geboorte van haar dochter voor haar heeft betekend. Ook de ouders van Remy bleven niet bij elkaar, maar zij deelden hier niets over met hem, omdat hij zich daar als kind niet mee mocht bemoeien.

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld op tv

School bekende nederlanders presentatrice geboorte scheiding dochter oeganda armenië avontuur parel dieuwertje blok remy bonjasky ouders monica geuze seizoen.