Bekijk de uitzending van De deurwaarders: betalen of leeghalen terug

Di 17 april 2018 | 20:32 De deurwaarders: betalen of leeghalen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De deurwaarders: betalen of leeghalen gemist? Bekijk hier naar De deurwaarders: betalen of leeghalen gemist.

De deurwaarders: betalen of leeghalen

Datum
Di 17 april 2018
Tijd
20:32 tot 21:32
Zender
RTL 5
Genre
Realityreeks
Twitter hashtag
#dedeurwaarders
Uitzending gemist
De deurwaarders: betalen of leeghalen gemist
Deel-url
gids.tv/20028473

Dagelijks rijden de deurwaarders van GGN stad en land af in een poging om geld te innen bij wanbetalers. Nu blijkt dat de meeste schulden ontstaan door het verliezen van een baan, een echtscheiding of een (chronische) ziekte, ligt het gevaar om in de financiële ellende te komen voor iedereen op de loer.

Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans belanden iedere dag in zeer uiteenlopende situaties als ze aanbellen bij de schuldenaars. Van emotionele, schrijnende verhalen, tot agressieve confrontaties, geen dag is voor hen hetzelfde. In 'De deurwaarders: Betalen Of Leeghalen' neemt het vijftal de kijker mee in hun routing om mensen in financiële nood te helpen. De afleveringen zijn iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

In de eerste aflevering bezoekt deurwaarder Monique een vrouw die een enorme betalingsachterstand heeft bij haar waterleverancier. Voor het waterbedrijf is de maat vol en Monique krijgt de opdracht het water af te sluiten. Eenmaal binnen komt een schrijnend verhaal op tafel. De dochter van het gezin werd chronisch ziek en de moeder nam alle zorg op zich. Hierdoor ging haar eigen bedrijf ten onder en ontstond een opeenstapeling van problemen met alle gevolgen van dien. Kan Monique haar nog helpen of wordt de kraan dichtgedraaid?

Matthijs is bij een mevrouw die schulden heeft bij haar zorgverzekering en een telecombedrijf. Wanneer de deur opengaat passeren diverse scheldwoorden de revue. Volgens haar is iemand anders de veroorzaker van de schulden en is er fraude in het spel. Aan Matthijs de taak om het kaf van het koren te scheiden en tot een oplossing te komen.

De deurwaarders: betalen of leeghalen op tv

Wanbetalers fraude vrouw zorgverzekering scheiden kraan schulden scheldwoorden betalingsachterstand gezin oplossing dochter chronisch ziek deurwaarders eerste aflevering confrontaties tafel opdracht ellende kijker innen geld gevaar ziekte ziek water moeder deurwaarder stad dagelijks bram baan seizoen aflevering 1 echtscheiding.