Bekijk de uitzending van De Depressie Kennistest terug

Wo 17 april 2019 | 20:25 De Depressie Kennistest

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Bekijk hier naar De Depressie Kennistest gemist.

De Depressie Kennistest

Datum
Wo 17 april 2019
Tijd
20:25 tot 21:55
Zender
NPO 3
Genre
Quiz
Jaar
2018
Presentatie
Sophie Hilbrand
Twitter hashtag
#depressiekennistest
Deel-url
gids.tv/22104253

Onder leiding van Sophie Hilbrand beantwoorden BN'ers en publiek vragen over depressie en alles wat er mee te maken heeft in De Depressie Kennistest: een informerende maar luchtige test die depressies bespreekbaar maakt.

Deze quiz is een jaar geleden voor het eerst uitgezonden wordt vanavond herhaald op NPO 3.

Sophie ontvangt in de studio verschillende bekende en onbekende gasten die vertellen over hun persoonlijke ervaringen. Hoe was het voor hen om een depressie te hebben? Hoe klommen zij uit het dal? Wat heeft hun omgeving daarin betekend? Ook is psychiater Robert Schoevers in de studio aanwezig voor de nodige uitleg en toelichting.

De deelnemende BN'ers hebben zelf ondervonden hoe het is om depressief te zijn en zijn zo moedig om hier open over te praten. Het zijn olympisch schaatskampioen Stefan Groothuis, singer-songwriter Lucky Fons III, rapper, DJ en MC Bizzey, model en presentator Christina Curry, muzikant en journalist Aafke Romeijn, vlogger Bo Beljaars, presentator Manuel Venderbos en comedian Vera van Zelm.

De Depressie Kennistest op tv

Stefan groothuis model presentator curry journalist quiz taboe psychiater groothuis comedian signalen depressie show behandelingen muzikant rapper biologie depressies depressief publiek christina curry manuel venderbos sophie hilbrand vlogger vera fons leiding vragen soorten studio uitleg deze.