Bekijk de uitzending van De comeback van Wout van Aert terug

Vr 20 september 2019 | 18:45 De comeback van Wout van Aert

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De comeback van Wout van Aert gemist? Bekijk hier naar De comeback van Wout van Aert gemist.

De comeback van Wout van Aert

Datum
Vr 20 september 2019
Tijd
18:45 tot 19:29
Zender
Ziggo Sport Extra 1
Deel-url
gids.tv/22981753

Na een winter vol sportieve malaise en sponsorperikelen begint Wout van Aert medio februari aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. De onttroonde wereldkampioen veldrijden, vrij man nadat hij zijn contract met zijn werkgever heeft verscheurd, gaat voor Team Jumbo-Visma op de weg koersen.

Bij de Nederlandse ploeg weet geen mens waar Van Aert na alle tegenslagen werkelijk toe in staat is. Waar niemand rekening mee houdt, gebeurt er echter direct: de Belg rijgt de ereplaatsen vanaf zijn eerste koers aaneen en groeit binnen no time uit tot de absolute kopman voor de belangrijkste voorjaarsklassiekers.

Programmamakers Job van der Zon en Tijs Kuijpers van het Nederlandse productiebedrijf Southfields kregen van Wout van Aert en Team Jumbo-Visma de kans om de transformatie van binnenuit mee te maken. In de documentaire geeft Van Aert een inkijkje in zijn leven, van zijn vakantie-adres in Girona tot aan Parijs-Roubaix, het belangrijkste monument van zijn seizoen.

De comeback van Wout van Aert op tv

.