Bekijk de uitzending van De Bureau Sport Test terug

Do 4 januari 2018 | 20:25 De Bureau Sport Test

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Bekijk hier naar De Bureau Sport Test gemist.

De Bureau Sport Test

Datum
Do 4 januari 2018
Tijd
20:25 tot 21:50
Zender
NPO 3
Genre
Quiz
Jaar
2018
Presentatie
Frank Evenblij, Eric Dijkstra
Twitter hashtag
#BureauSportTest
Deel-url
gids.tv/19352913

Wie kent kampioenen Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen? In De Bureau Sport Test van BNNVARA nemen zowel in het publiek als bij de sportprominenten de mannen en de vrouwen het tegen elkaar op aan de hand van 25 verrassende sportvragen. Alles onder de bezielende leiding van Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

Het bloedfanatieke mannenteam bestaat uit FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen, voormalig topvoetballer Royston Drenthe, NBA-kampioen Francisco Elson en toptennisser Robin Haase. FOX Sports-presentatrice Hélène Hendriks, Europees kampioene voetbal Kika van Es, olympisch turnkampioene Sanne Wevers en tophockeyster Lidewij Welten vormen het ambitieuze vrouwenteam.

Frank: "We weten natuurlijk dat mannen veel beter zijn in sport, maar dat hoeft niet te betekenen dat vrouwen ook slechter zijn als het op sportvragen aankomt. Het is de hoogste tijd om dat eens goed te testen." Erik: "En uiteraard ontdekken we ook wie van de prominenten en het enthousiaste publiek individueel de grootste sportkenner is en met één van onze twee foeilelijke bekers naar huis gaat."

De Bureau Sport Test op tv

Voetbal vrouwen sport korfbal drenthe vrouw sporten handbal robin haase kika dafne schippers tom dumoulin francisco elson sanne wevers quiz lidewij welten serie max verstappen verstappen vrouwenteam francisco hendriks dumoulin battle frank evenblij welten wevers haase publiek teken royston drenthe erik dijkstra jan joost van gangelen elson leiding kika van es bnnvara hélène hendriks.