Bekijk de uitzending van Deel 2: De Avond van de Filmmuziek terug

Zo 21 april 2019 | 23:05 Deel 2: De Avond van de Filmmuziek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Deel 2: De Avond van de Filmmuziek gemist? Bekijk hier naar Deel 2: De Avond van de Filmmuziek gemist.

Deel 2: De Avond van de Filmmuziek

Datum
Zo 21 april 2019
Tijd
23:05 tot 00:10
Zender
NPO 1
Genre
Concert
Jaar
2019
Twitter hashtag
#AVDF
Uitzending gemist
Deel 2: De Avond van de Filmmuziek gemist
Deel-url
gids.tv/22124069

Vanavond is het tweede deel van De Avond van de Filmmuziek te zien op NPO 1. Peter Pannekoek presenteert de avond met de grootste klassiekers uit de filmmuziek.

Het Metropole Orkest, onder leiding van chef-dirigent en maestro Jules Buckley, speelt de prachtigste filmcomposities tijdens deze avond. Ter ere van het vijfjarig jubileum vindt deze avond plaats in de Ziggo Dome.

Met onder andere een speciale medley ter ere van John Williams, een eerbetoon aan oud-chefdirigent Rogier van Otterloo en gastoptredens van harpiste Lavinia Meijer, violiste Noa Wildschut, musicalster Noortje Herlaar en Trijntje Oosterhuis.

Deel 2: De Avond van de Filmmuziek op tv

Amsterdam jubileum muziek concert eerbetoon ziggo ziggo dome film orkest klassiekers grammy lavinia metropole horner trijntje oosterhuis james maestro metropole orkest trijntje john williams lavinia meijer noortje herlaar rogier van otterloo peter pannekoek leiding medley seizoen avond deze.