Bekijk de uitzending van Danny in de buitenwijken terug

Wo 26 september 2018 | 21:10 Danny in de buitenwijken

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Bekijk hier naar Danny in de buitenwijken gemist.

Danny in de buitenwijken

Datum
Wo 26 september 2018
Tijd
21:10 tot 21:55
Zender
NPO 3
Genre
Reportage
Jaar
2018
Presentatie
Danny Ghosen
Twitter hashtag
#dannyindebuitenwijken
Deel-url
gids.tv/21002404

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar criminaliteit, werkloosheid, drugsgebruik en radicalisering de boventoon voeren? Danny laat zien hoe jonge mensen onder deze omstandigheden toch wat van hun leven proberen te maken.

Danny duikt onder meer in de maffiawijk Scampia (Napels), bekend van de serie Gomorra; in Darndale (Dublin) waar depressie en zelfmoord aan de orde van de dag zijn en tienermoeders op straat gezet worden, in de wijk Ferentari (Boekarest) die geteisterd wordt door heroïnehandel en crackverslaafden, in Les Quartiers Nord (Marseille) waarvan inwoners soms dagenlang worden afgesloten van de buitenwereld vanwege politierazzia’s, en in Small Hall (Birmingham) dat steeds verder islamiseert en radicaliseert en waar moslims vanuit heel Europa zich vestigen.

'Danny in de buitenwijken' is vanaf vanavond iedere woensdagavond om 21:05 uur te zien op NPO 3.

Danny in de buitenwijken op tv

Zelfmoord werkloosheid radicalisering criminaliteit napels drugsgebruik moslims steden toerist danny ghosen serie depressie europa inwoners afgesloten wijk reportage straat seizoen aflevering 1.
Promo: Danny in de buitenwijken