Bekijk de uitzending van Dancing on Ice terug

Za 25 januari 2020 | 20:00 Dancing on Ice

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dancing on Ice gemist? Bekijk hier naar Dancing on Ice gemist.

Dancing on Ice

Datum
Za 25 januari 2020
Tijd
20:00 tot 21:50
Zender
SBS 6
Genre
Show
Jaar
2019
Presentatie
Patty Brard, Winston Gerschtanowitz
Deel-url
gids.tv/23671282

De ijsdanswedstrijd Dancing on Ice komt vanavond ten einde in de live-finale. Na vijf afvallers zijn er nog vier finalisten over.

Finalisten
De vier bekende Nederlanders die de afgelopen weken hebben laten zien het best uit de voeten te kunnen op het ijs, zijn Juvat Westendorp, Elske DeWall, Tommie Christiaan en Donny Roelvink. Zij gaan de onderlinge strijd vanavond aan om de overwinning.

Danspartners
De BN'ers zijn de afgelopen maanden samen met hun professionele danspartners aan de slag gegaan om zo goed mogelijk te presteren in de liveshows. De BN'ers die de jury en het publiek niet voldoende hebben overtuigd van hun ijsdanskwaliteiten hebben wekelijks de strijd moeten verlaten.

Afvallers
De afvallers van eerder dit seizoen waren Celine Huijsmans, Roy Donders, Nicolien Sauerbreij, Charly Luske en Sabine Uitslag.

Dancing on Ice op tv

Bekende nederlanders jury sabine uitslag nicolien sauerbreij sauerbreij show kijker celine patty brard publiek charly luske roy donders sabine uitslag tommie christiaan winston gerschtanowitz juvat westendorp seizoen.