Bekijk de uitzending van Dance Dance Dance terug

Za 10 oktober 2015 | 20:00 Dance Dance Dance

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dance Dance Dance gemist? Bekijk hier naar Dance Dance Dance gemist.

Dance Dance Dance

Datum
Za 10 oktober 2015
Tijd
20:00 tot 22:20
Zender
RTL 4
Genre
Show
Twitter hashtag
#DDD
Officiële Twitter
@rtldancedance
Uitzending gemist
Dance Dance Dance gemist
Deel-url
gids.tv/14241431

In de finale van Dance Dance Dance spatten Pip en Pim van het scherm met het meeslepende nummer ‘Try’ van Pink en gooien Achmed en Fockeline hoge ogen met ‘The Final Dance’ uit de film ‘Step Up 4’. Welk duo gaat na maanden afzien en trainen naar huis met die 100.000 euro voor het zelf gekozen goede doel?

In de prestigieuze dansshow ‘Dance, Dance, Dance’ dansen bekende Nederlanders met een zelfgekozen danspartner op hoogstaand niveau de originele choreografie van diverse videoclips. Door het gebruik van de nieuwste technieken, zoals videomapping en augmented reality, is sensatie verzekerd bij elk optreden en wordt elke zaterdag een miljoenenpubliek bereikt.

Dansprofessional Timor Steffens zorgt voor alle choreografieën, maar zorgt er ook voor dat de kijkers thuis leren dansen via de DDD-App. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Inmiddels is een nieuw seizoen van Dance Dance Dance al aangekondigd door RTL.

Dance Dance Dance op tv

Presentatie bekende nederlanders finale film dance show chantal janzen augmented scherm jandino asporaat dansen trainen optreden pink timor steffens chantal gooien.
Pip & Pim dansen op '4 minutes' van Madonna ft. Justin Timberlake | Dance Dance Dance