Bekijk de uitzending van Cutthroat Island terug

Zo 24 januari 2021 | 20:30 Cutthroat Island IMDb: 5.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Cutthroat Island gemist? Bekijk hier naar Cutthroat Island gemist.

Cutthroat Island

Cutthroat Island
Datum
Zo 24 januari 2021
Tijd
20:30 tot 23:00
Zender
SBS 9
IMDb
5.7
Genre
Film
Jaar
1995
Regisseur
Renny Harlin
Acteurs
Chris Masterson, Geena Davis, Maury Chaykin, Stan Shaw, Paul Dillon
Twitter hashtag
#cutthroatisland
Deel-url
gids.tv/25752007

Cutthroat Island is een Amerikaanse, Franse, Italiaanse en Duitse actie- en avonturenfilm uit het jaar 1995. Deze film is geregisseerd door Renny Harlin. De hoofdrollen worden vertolkt door Geena Davis, Matthew Modine en Frank Langella.

Het verhaal begint in het jaar 1668 op Jamaica. Morgan Adams' vader was een illustere piraat. Op zijn sterfbed gaf hij haar de helft van een kaart, waarop de coördinaten staan waar een zeer waardevolle schat begraven ligt. Morgan wil de schat bemachtigen maar ze heeft ook nog een tweede doel: ze wil de dood van haar vader wreken, die door zijn broer Dawg Brown werd omgebracht. Om aan beide missies te kunnen beginnen, probeert ze de bemanning van haar vaders boot te overhalen om met haar mee te varen naar Cutthroat Island, waar de schat begraven ligt.

Cutthroat Island had een budget van 98 miljoen dollar, maar bracht slechts 11 miljoen op. Hiermee kwam deze productie in de geschiedenisboeken als grootste flop aller tijden. Ze maakte zoveel verlies dat het de ondergang betekende van productiemaatschappij Carolco.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cutthroat-island

Cutthroat Island op tv

.
Cutthroat Island - Trailer