Bekijk de uitzending van Curvy Brides Boutique terug

Vr 13 oktober 2017 | 20:30 Curvy Brides Boutique

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Curvy Brides Boutique gemist? Bekijk hier naar Curvy Brides Boutique gemist.

Curvy Brides Boutique

Datum
Vr 13 oktober 2017
Tijd
20:30 tot 21:00
Zender
TLC
Genre
The Lisa Episode
Twitter hashtag
#curvybridesboutique
Deel-url
gids.tv/18792697

Elke bruid verdient het om er als een prinses uit te zien. Ook als je stevig gebouwd bent. Dat is de opvatting van Jo Cooke en Alison Law die daarom een bruidswinkel begonnen zijn voor grote maten. In de nieuwe serie Curvy Brides Boutique helpen ze bruiden met een maatje meer om hun droomjurk te vinden.

Zoals Lauren die al meerdere winkels heeft bezocht, maar niet kon slagen omdat ze niets moois in haar maat hadden. Ze hoopt dat ze in het plus-size paradise van Jo en Alison wel iets kan vinden waardoor ze er naar eigen zeggen niet ‘als een Teletubbie’ uit ziet.

De oprichters weten als geen ander hoe belangrijk het is om een mooie bruidsjurk te vinden als curvy vrouw. Zelf waren ze vroeger ook een paar kilo’s zwaarder en toen zij gingen trouwen konden ze niks moois vinden in hun maat. Hun eigen persoonlijke ervaring is belangrijk in hun werk vinden ze. “Als je niet zelf ooit in de schoenen van een plus-size persoon hebt gestaan, weet je niet hoe ze zich voelen.”

Curvy Brides Boutique op tv

Vrouw prinses winkels trouwen bruiden bruid alison serie lauren bruidsjurk lisa schoenen moeder team.
Promo: Curvy Brides Boutique