Bekijk de uitzending van Cultuurshock terug

Di 12 november 2019 | 15:50 Cultuurshock

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Cultuurshock gemist? Bekijk hier naar Cultuurshock gemist.

Cultuurshock

Datum
Di 12 november 2019
Tijd
15:50 tot 16:50
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2019
Twitter hashtag
#cultuurshock
Deel-url
gids.tv/23244533

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin Nederlandse gezinnen worden uitgedaagd om een week te wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld.

De vakanties van de Almelose familie Webbink bestaan uit bakken in de zon, lekker eten en vooral niks doen. Moeder Anouk wil haar twee verwende pubers laten inzien dat ze het zo slecht nog niet hebben, dus gaat dit jaar het roer om! De nuchtere Twentenaren worden gedropt in Mongolië bij een herdersvolk dat rondtrekt over de kale hoogvlakte met hun dieren en tent. 40 graden is hier geen uitzondering, maar bakken in de zon? Daar hebben de Mongolen en dus ook de Webbinkjes geen tijd voor. Belaagd door honderden vliegen moeten ze schapen scheren, geiten slachten, koeien melken, mee in de vreemde rituelen en eetgewoonten én nog maar nét gewend in hun tent, moeten ze alweer verkassen! Mongolen zijn altijd in beweging!

Cultuurshock op tv

.