Bekijk de uitzending van CSI: New York terug

Ma 11 april 2011 | 20:30 CSI: New York

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van CSI: New York gemist? Bekijk hier naar CSI: New York gemist.

CSI: New York

Datum
Ma 11 april 2011
Tijd
20:30 tot 21:25
Zender
RTL 4
Genre
Misdaadserie
Acteurs
Gary Sinise, Sela Ward, Carmine Giovinazzo
Twitter hashtag
#CSYNY
Kijkwijzer
Uitzending gemist
CSI: New York gemist
Deel-url
gids.tv/4011821

Vandaag gaat in de ’Big Apple’ het team doortastende forensische detectives tot het uiterste in het nieuwe, zevende seizoen van ’CSI: New York’.

Nadat Stella Bonasera het team heeft verlaten, neemt Jo Danville (Sela Ward) het stokje van haar over. Zij heeft samen met detective Mack ’Mac’ Taylor de leiding over het team deskundigen, dat met behulp van hightech apparatuur naar DNA, vingerafdrukken, bloedsporen, haar en anderen aanwijzingen zoekt om nieuw licht te schijnen op de soms onheilspellende wereldstad.

De eerste aflevering, ’The 34th Floor’, is het vervolg op de cliffhanger van seizoen 6.

Lindsay is bij seriemoordenaar Shane Casey. Hij heeft haar dochter Lucy gekidnapt en houdt haar partner onder schot. Als Shane zijn wapen op Lucy richt, kan Lindsay niets anders doen dan hem neerschieten. Vijf maanden na het schietincident, krijgt Lindsey een onderscheiding voor haar heldhaftige werk, maar niet iedereen is daar blij mee.

In het lab ligt het lichaam van een dode vrouw. Na onderzoek blijkt het om Sarah Nelson te gaan, een junior medewerkster van ’Westwick & Associates’, dat zich op de 34ste etage bevindt, vlak onder het lab. Flack controleert de aanwezige beveiligingscamera’s maar ontdekt dat deze op het tijdstip van de moord defect waren.

Sid komt tot de ontdekking dat het slachtoffer zwanger was. In Sarah’s oog worden vezels gevonden, waardoor duidelijk wordt hoe zij om het leven is gebracht.

CSI: New York op tv

Moord onderzoek vrouw new york wapen zwanger nelson seriemoordenaar onderscheiding dochter slachtoffer dode vrouw lichaam deskundigen eerste aflevering schietincident hightech defect apparatuur taylor etage detective dode gary sinise neerschieten vingerafdrukken team carmine giovinazzo stella.