Bekijk de uitzending van Cry-Baby terug

Za 16 november 2019 | 22:45 Cry-Baby IMDb: 6.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Cry-Baby gemist? Bekijk hier naar Cry-Baby gemist.

Cry-Baby

Cry-Baby
Datum
Za 16 november 2019
Tijd
22:45 tot 00:25
Zender
SBS 9
IMDb
6.5
Genre
Komedie
Jaar
1990
Regisseur
John Waters
Acteurs
Johnny Depp, Amy Locane, Susan Tyrrell, Polly Bergen, Iggy Pop
Twitter hashtag
#crybaby
Deel-url
gids.tv/23267868

Cry-Baby is een Amerikaanse komedie- en muziekfilm uit het jaar 1990. Deze productie is geregisseerd door John Waters (bekend van de film 'Hairspray'). Met Johnny Depp en Amy Locane in de hoofdrol.

De film gaat over Wade "Cry Baby" Walker (Johnny Depp). Hij is lid van de beruchte groep criminelen the Drapes. Dit volgens de Squares (de brave versie van de Drapes) tenminste. Op een dag wordt Wade Walker hevig verliefd op Allison Vernon-Williams en ook Allison valt voor de charmes van Cry-Baby. Dit zorgt uiteraard voor veel problemen: het oude liefje van Allison, een Square, kan het niet verkroppen dat zijn ex met de Drape omgaat. Na een grote rel op een feest van de Drapes wordt Cry-Baby opgesloten tot zijn 21ste. Allison krijgt valse geruchten over Cry-Baby te horen en wilt niets met hem meer te maken hebben. Maar daar laat Cry-Baby het niet bij.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cry-baby

Cry-Baby op tv

Feest productie film opgesloten square bergen criminelen walker komedie depp johnny streamen iggy pop johnny depp john waters brave geruchten deze.
Cry-Baby - Trailer