Bekijk de uitzending van Cooper's Treasure terug

Vr 15 februari 2019 | 21:30 Cooper's Treasure

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Cooper's Treasure gemist? Bekijk hier naar Cooper's Treasure gemist.

Cooper's Treasure

Datum
Vr 15 februari 2019
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
Discovery Channel
Genre
500 Million Dollar List
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21784981

Darrel Miklos is terug met nieuwe afleveringen van Cooper's Treasure, elke vrijdag om 21:30 uur op Discovery Channel.

Het vorige seizoen eindigde in een teleurstelling toen de zoektocht naar de schatten van Gordon Cooper werd stilgelegd, maar dit keer is Darrell vastberaden wel te slagen. Vlak voor zijn dood overhandigde astronaut Gordon Cooper zijn levenswerk aan schatzoeker en goede vriend Darrell Miklos.

In zijn baan om de aarde zag Gordon meer dan alleen de imposante continenten en oceanen liggen, hij zag ook vlekjes in de oceanen die mogelijk van oude scheepswrakken konden zijn. Deze zouden miljoenen op kunnen brengen, alleen de zoektocht naar deze schatten is een bijna onmogelijke onderneming.

In het vorige seizoen deed Darrell een poging om de 'schatkaarten' te ontcijferen en deed hij grote ontdekkingen. Totdat zijn zoektocht abrupt werd gestopt door de marine politie en ze gedwongen werden al hun harde werk neer te leggen. Dit seizoen gaat Darrell Miklos opnieuw op ontdekking samen met zijn team dat bestaat uit de professionals Eric Schmitt, Mike Perna en Jim Sinclair. Gaat het ze dit keer wel lukken om eindelijk de vondsten van Gordon Cooper op te duiken?

Cooper's Treasure op tv

Politie marine zoektocht astronaut discovery scheepswrakken dollar scheepswrak aarde list schatten gestopt gordon columbus oceanen onmogelijke vloot geld vriend dood team teleurstelling discovery channel baan seizoen aflevering 1 seizoen 2 vrijdag lang deze gedwongen terug.
Cooper's Treasure - Trailer