Bekijk de uitzending van Cloud Atlas terug

Vr 15 maart 2019 | 21:20 Cloud Atlas IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Cloud Atlas gemist? Bekijk hier naar Cloud Atlas gemist.

Cloud Atlas

Cloud Atlas
Datum
Vr 15 maart 2019
Tijd
21:20 tot 00:05
Zender
Canvas
IMDb
7.4
Genre
SF-drama
Jaar
2012
Regisseur
Tom Tykwer
Acteurs
Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Ben Whishaw
Twitter hashtag
#cloudatlas
Deel-url
gids.tv/21925489

Cloud Atlas is een Amerikaanse sciencefiction en dramafilm uit het jaar 2012. Deze productie is Tom Tykwer, Lilly Wachowski en Lana Wachowski. De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Hanks, Halle Berry en Ben Whishaw.

Zes verhalen uit verschillende tijden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en laten zien hoe acties uit het verleden grote gevolgen kunnen hebben voor de toekomst. Het eerste verhaal speelt zich rond 1850 af, terwijl het laatste verhaal zich honderden jaren in de toekomst afspeelt. Het is een episch verhaal van menselijkheid waarin de acties en de gevolgen van onze levens impact hebben op een ander door middel van het verleden, het heden en de toekomst.

Dit grootschalige epos kostte 100 miljoen dollar om te maken en werd geregisseerd door de Wachowski's ('The Matrix') en Tom Tykwer (Lola rennt). Het is een verfilming van de gelijknamige bestseller van David Mitchell uit 2004.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloud-atlas

Cloud Atlas op tv

Miljoen productie film berry verfilming 100 miljoen dollar tom hanks atlas cloud 2004 streamen halle david mitchell halle berry jim broadbent hugo weaving ben whishaw cloud atlas impact mitchell lilly deze.
Cloud Atlas - Trailer