Bekijk de uitzending van Cirque du Freak: The Vampire's Assistant terug

Do 16 mei 2019 | 20:30 Cirque du Freak: The Vampire's Assistant IMDb: 5.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Cirque du Freak: The Vampire's Assistant gemist? Bekijk hier naar Cirque du Freak: The Vampire's Assistant gemist.

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Datum
Do 16 mei 2019
Tijd
20:30 tot 22:35
Zender
SBS 9
IMDb
5.9
Genre
Komische avonturenfilm
Jaar
2009
Regisseur
Paul Weitz
Acteurs
John C. Reilly, Chris Massoglia, Josh Hutcherson, Salma Hayek, Jessica Carlson
Twitter hashtag
#cirquedufreak
Deel-url
gids.tv/22259100

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant is een Amerikaanse avonturen en fantasiefilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door Paul Weitz. De hoofdrollen worden vertolkt door John C. Reilly, Ken Watanabe en Josh Hutcherson.

De zestienjarige Darren is een gewone jongen uit een buitenwijk. Wanneer hij met zijn vriend een reizende freakshow (Cirque du Freak) bezoekt, wordt hij door de vampier Larten Crepsley veranderd in een bloeddorstig wezen. Hij voegt zich bij de rondreizende show vol monsterlijke figuren: een slangenmens, een weerwolf, een vrouw met een baard en een gigantische propper. Terwijl Darren zijn nieuwe krachten ontdekt wordt hij een belangrijke schakel in de strijd tussen de vampieren en hun tegenstanders die nog gevaarlijker zijn. Vechtend voor zijn leven, moet hij zorgen dat deze strijd zijn laatste restje menselijkheid niet zal opeisen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cirque-du-freak-the-vampires-assistant

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant op tv

Vrouw productie film buitenwijk wezen baard show opeisen vampier josh darren 2009 streamen propper vriend salma hayek ken watanabe josh hutcherson deze zorgen.
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant - Trailer