Bekijk de uitzending van Chinese dromen terug

Zo 17 november 2019 | 20:20 Chinese dromen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Chinese dromen gemist? Bekijk hier naar Chinese dromen gemist.

Chinese dromen

Datum
Zo 17 november 2019
Tijd
20:20 tot 21:15
Zender
NPO 2
Genre
Reisdocumentaire
Jaar
2019
Presentatie
Ruben Terlou
Deel-url
gids.tv/23273755

In de nieuwe, vierdelige documentaireserie Chinese dromen reist China-expert Ruben Terlou verder door China, gedreven door zijn niet aflatende fascinatie voor de Chinezen en met de snel veranderende maatschappij als kompas. Elke zondag om 20:15 uur op NPO 2 en terug te kijken bij Gids.tv.

Persoonlijke gesprekken
In vloeiend Mandarijn voert Ruben Terlou persoonlijke gesprekken met de Chinezen die hij onderweg tegenkomt. Hij toont de menselijke en kwetsbare kant van een volk dat zo ver van ons af lijkt te staan.

Dromen
De vier afleveringen gaan over de dromen van de Chinezen; dromen over de toekomst van hun land, de liefde, hun kinderen. Daar naar kijkend wordt duidelijk hoe snel de ontwikkelingen in China onder het leiderschap van president Xi Jinping gaan en wat de invloed daarvan op het leven van de gewone man, vrouw en kind is.

Chinese dromen op tv

China president vrouw chinezen liefde chinese documentaireserie volk xi jinping oostkust president xi jinping kinderen steun ruben terlou ouders maatschappij seizoen 3 seizoen aflevering 1 kijken geen terug zorgen.

Meer uitzendingen van Chinese dromen