Bekijk de uitzending van Chateau Meiland: Martiens pijn op de borst terug

Ma 8 juni 2020 | 20:30 Chateau Meiland: Martiens pijn op de borst

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Chateau Meiland: Martiens pijn op de borst gemist? Bekijk hier naar Chateau Meiland: Martiens pijn op de borst gemist.

Chateau Meiland: Martiens pijn op de borst

Datum
Ma 8 juni 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24493354

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland voelt Martien zich niet leker. De druk op zijn borst bezorgd de familie allerlei angstscenario's.

Behangstrip
Eerst gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten. Maar de muur heeft een eigen wil. Gefrustreerd gaat de familie dan maar wijnen.

Gescheurde aorta
Martien voelt zich deze week ook niet zo lekker - de druk op zijn borst houdt hem 's nachts wakker. Het is in ieder geval geen corona. Montana en Maxime twijfelen nog: is het een gescheurde aorta, dichtgeslipte aderen of gewoon een longaandoening? Martien vraagt zich af of het nog gebruikelijk is rouwkaarten te sturen.

Bekijk de aflevering van Chateau Meiland alvast vooruit op KIJK.nl of bekijk de vorige afleveringen via gids.tv/programma/chateau-meiland.

Chateau Meiland: Martiens pijn op de borst op tv

.