Bekijk de uitzending van Chateau Meiland terug

Ma 26 augustus 2019 | 20:30 Chateau Meiland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Chateau Meiland gemist? Bekijk hier naar Chateau Meiland gemist.

Chateau Meiland

Datum
Ma 26 augustus 2019
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22803788

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:30 uur op SBS6 weer nieuwe afleveringen te zien.

Verwaarloosd
Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes.

Gasten
De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven.

Buitenactiviteiten
Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Chateau Meiland op tv

Frankrijk opening zeilen overnachten soap kasteel dochter erica verbouwen martien sbs6 start familie seizoen partner aflevering 1 seizoen 2.