Bekijk de uitzending van Start herhalingen: Het Perfecte Plaatje terug

Do 11 juni 2020 | 20:34 Start herhalingen: Het Perfecte Plaatje

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start herhalingen: Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier naar Start herhalingen: Het Perfecte Plaatje gemist.

Start herhalingen: Het Perfecte Plaatje

Datum
Do 11 juni 2020
Tijd
20:34 tot 21:32
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Estelle Cruijff, Tijl Beckand, Gordon Heuckeroth, Roel van Velzen
Deel-url
gids.tv/24512486

Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje uit 2017. Acht BN'ers nemen het tegen elkaar op als fotograaf.

Vanwege de slecht bekeken herhalingen van Chantal Komt Werken heeft RTL besloten om met herhalingen van Het Perfecte Plaatje te beginnen. In het najaar start een nieuw seizoen, waarvan de deelnemers deze week bekendgemaakt zijn. Kijk wie dat zijn op gids.tv/9055/deelnemers-het-perfecte-plaatje.

Acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie nemen het tegen elkaar op in sensationele fotoshoots. Dat zijn in het tweede seizoen:

- Artiest/presentator Gordon
- Beroemdheid Estelle Cruijff
- Zanger Roel van Velzen
- Schrijfster Vivian Reijs
- Acteur Tygo Gernandt
- Actrice Isa Hoes
- Zangeres Monique Smit
- StukTV-presentator Giel de Winter

Professionals
Onder toeziend oog van professionele fotografen William Rutten en Cynthia Boll en onder leiding van Tijl Beckand laten de kandidaten iedere aflevering hun kunsten achter de camera zien. Elke week komen twee specialisaties aan bod waar de BN'ers hun creativiteit op loslaten.

Eerste opdrachten
In de eerste aflevering gaan de deelnemers in Amsterdam op zoek naar die ene bijzondere en passievolle kus. Verder storten ze zich op spectaculaire dansfoto's met rook en vuur.

Bekijk wat de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje (najaar 2020) erover vertellen op gids.tv/v220865/het-perfecte-plaatje.

Start herhalingen: Het Perfecte Plaatje op tv

.