Bekijk de uitzending van Changeling terug

Za 30 januari 2021 | 21:19 Changeling IMDb: 7.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Changeling gemist? Bekijk hier naar Changeling gemist.

Changeling

Changeling
Datum
Za 30 januari 2021
Tijd
21:19 tot 23:31
Zender
Eén
IMDb
7.7
Genre
Film
Jaar
2008
Regisseur
Clint Eastwood
Acteurs
Antonia Bennett, Angelina Jolie, John Malkovich, Gattlin Griffith, Jan Devereaux
Twitter hashtag
#changeling
Deel-url
gids.tv/25782908

Los Angeles in het jaar 1928. Christine Collins wil niet geloven dat de jongen die door de politie gevonden wordt daadwerkelijk haar vermiste zoon is. Een barre zoektocht begint. Maanden later claimt een jongen de 9-jarige zoon van Christine te zijn. Door alle pers die op de twee afstormt laat Christine de jongen bij haar overnachten. Maar in haar hart weet ze dat hij niet haar zoon kan zijn. Ze vraagt de autoriteiten om door te gaan met het zoeken naar haar zoon. In het Amerika van de jaren '20 is het voor een vrouw niet passend om tegen het systeem in te gaan. De enige die haar gelooft is de activist en geestelijke, Briegleb (John Malkovich).

Changeling is een Amerikaanse biografische misdaad- en dramafilm uit het jaar 2008. De hoofdrollen worden vertolkt door Angelina Jolie, John Malkovich en Michael Kelly

Angelina Jolie werd genomineerd voor een Oscar voor haar indrukwekkende hoofdrol in dit drama van regisseur Clint Eastwood. Het ontluisterende verhaal is gebaseerd op een ware gebeurtenis.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/changeling

Changeling op tv

.
Changeling - Trailer