Bekijk de uitzending van Change Your Mind terug

Ma 15 april 2019 | 20:25 Change Your Mind

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Change Your Mind gemist? Bekijk hier naar Change Your Mind gemist.

Change Your Mind

Datum
Ma 15 april 2019
Tijd
20:25 tot 21:10
Zender
Canvas
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Michael Sandel
Twitter hashtag
#changeyourmind
Deel-url
gids.tv/22094486

De Vlaamse zender Canvas zendt deze week op maandag, dinsdag, woensdag ene vrijdag om 20:25 uur het discussieprogramma Change Your Mind, over de morele dilemma's van deze tijd, uit.

De Amerikaanse hoogleraar en filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millennials over morele dilemma's van deze tijd.

In hoeverre dient ons huidig democratisch systeem het algemeen belang? En is er een verschil tussen democratie en populisme? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met millennials over populisme.

Wat doen we voor onszelf, wat doen we voor de gemeenschap? Is er alleen het eigenbelang of bestaat er iets dat groter is dan wijzelf, een algemeen belang? In hoeverre mag de samenleving ons aanspreken op ons gedrag? En nog belangrijker: zijn wij in staat om ons gedrag te veranderen?

Change Your Mind op tv

Democratisch hoogleraar democratie samenleving populisme systeem zender canvas seizoen gesprek aflevering 1 vrijdag week tijd deze week deze algemeen.