Bekijk de uitzending van Catch Me If You Can terug

Wo 13 januari 2021 | 20:33 Catch Me If You Can IMDb: 8.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Catch Me If You Can gemist? Bekijk hier naar Catch Me If You Can gemist.

Catch Me If You Can

Catch Me If You Can
Datum
Wo 13 januari 2021
Tijd
20:33 tot 23:28
Zender
Comedy Central
IMDb
8.1
Genre
Film
Jaar
2002
Regisseur
Steven Spielberg
Acteurs
Martin Sheen, James Brolin, Chris Ellis, Tom Hanks, Christopher Walken
Twitter hashtag
#catchmeifyoucan
Deel-url
gids.tv/25691780

Catch Me If You Can is een film uit 2002 van Steven Spielberg en gebaseerd op een waargebeurd autobiografische boek van Frank Abagnale Jr. Zowel de filmmuziek als acteur Christopher Walken werden genomineerd voor een Academy Award. Tien filmprijzen werden de film daadwerkelijk toegekend, waaronder een BAFTA Award en een Screen Actors Guild Award voor Christopher Walken. Samen met de films Artificial Intelligence: A.I. en Minority Report vormt deze film de "Running man-trilogie" van Spielberg. In elk van deze films is iemand op de vlucht.

Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent. Gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Frank Abagnale, een valsemunter en meesteroplichter die voor zijn 21ste al voor miljoenen dollars aan valse cheques uitschreef en het geld vervolgens weer even gemakkelijk uitgaf.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/catch-me-if-you-can

Catch Me If You Can op tv

.
Catch Me If You Can - Trailer