Bekijk de uitzending van Catch Me If You Can terug

Ma 27 januari 2020 | 20:30 Catch Me If You Can IMDb: 8.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Catch Me If You Can gemist? Bekijk hier naar Catch Me If You Can gemist.

Catch Me If You Can

Catch Me If You Can
Datum
Ma 27 januari 2020
Tijd
20:30 tot 23:30
Zender
RTL 8
IMDb
8.1
Genre
Misdaadthriller
Jaar
2002
Regisseur
Steven Spielberg
Acteurs
James Brolin, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen, Nathalie Baye
Twitter hashtag
#catchmeifyoucan
Deel-url
gids.tv/23687977

Catch Me If You Can is een film uit 2002 van Steven Spielberg en gebaseerd op een waargebeurd autobiografische boek van Frank Abagnale Jr. Zowel de filmmuziek als acteur Christopher Walken werden genomineerd voor een Academy Award. Tien filmprijzen werden de film daadwerkelijk toegekend, waaronder een BAFTA Award en een Screen Actors Guild Award voor Christopher Walken. Samen met de films Artificial Intelligence: A.I. en Minority Report vormt deze film de "Running man-trilogie" van Spielberg. In elk van deze films is iemand op de vlucht.

In de jaren zestig weet Frank Abagnale junior vóór zijn negentiende verjaardag miljoenen dollars aan valse cheques te verzilveren. Hij doet dit onder andere door zich voor te doen als copiloot, waardoor hij ook gratis kan reizen met het vliegtuig. Wanneer de politie hem op de hielen zit, besluit Abagnale, met een vals diploma, zich voor te doen als dokter. In het ziekenhuis wordt hij verliefd op een meisje, dat een vader heeft die het beroep van advocaat uitoefent. Hierdoor besluit Abagnale advocaat te worden.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/catch-me-if-you-can

Catch Me If You Can op tv

Politie ziekenhuis vliegtuig verjaardag advocaat film diploma acteur 2002 reizen tom hanks dokter gratis filmprijzen bafta copiloot negentiende streamen james boek christopher walken steven spielberg vader meisje catch me if you can minority report award genomineerd beroep vlucht deze.
Catch Me If You Can - Trailer