Bekijk de uitzending van Carlo's TV Café terug

Za 18 maart 2017 | 08:07 Carlo's TV Café

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Carlo's TV Café gemist? Bekijk hier naar Carlo's TV Café gemist.

Carlo's TV Café

Datum
Za 18 maart 2017
Tijd
08:07 tot 09:23
Zender
RTL 4
Genre
Komische show
Jaar
2016
Presentatie
Carlo Boszhard, Wil Boszhard, Roberta Pagnier
Twitter hashtag
#tvcafe
Officiële Twitter
@CarlosTVCafe
Uitzending gemist
Carlo's TV Café gemist
Deel-url
gids.tv/17461042

Vandaag onder andere in Carlo's TV Café:

- Carly Wijs

Zondagavond zien we Carly al in de nieuwe Videoland-serie SUSPECTS. Voor we haar daar in de rol als teamleider van een politieteam zien, is ze eerst co-host bij Carlo’s TV Café! Naast acteren, schrijven en lesgeven zijn we benieuwd hoe ze het doet als presentatrice!

- Jesse Klaver

Je hoeft de televisie of radio maar aan te zetten en je hoort een politicus. De Tweede Kamer verkiezingen staan om de hoek en er wordt volop campagne gevoerd! GroenLinks lijsttrekker Jesse Klaver bezoekt zondag onze studio en buiten politieke zaken gaan we hem ook een beetje beter leren kennen op persoonlijk vlak!

- Kim-Lian van der Meij

Sinds deze week is het spectaculaire programma Ninja Warrior begonnen op SBS. Kim-Lian en Dennis van der Geest verzorgen de presentatie waarbij kandidaten strijden in een levensgrote hindernisbaan om de finish te halen. Kim-Lian vertelt ons er zondag alles over!

- Sharon Doorson

Nadat het een tijdje rustig is geweest rondom zangeres Sharon Doorson, lanceerde zij afgelopen vrijdag 10 maart haar nieuwe single Golden Trophy. In het nummer bezingt zij de strijd die zij nog altijd voert om de top te bereiken. Haar ultieme doel: de ‘Golden Trophy’. Zondag vertelt ze hierover en treedt ze voor het eerst live op met deze nieuwe single.

Carlo's TV Café op tv

.