Bekijk de uitzending van Café Hendriks & Genee terug

Zo 17 november 2019 | 22:30 Café Hendriks & Genee

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Bekijk hier naar Café Hendriks & Genee gemist.

Café Hendriks & Genee

Datum
Zo 17 november 2019
Tijd
22:30 tot 23:30
Zender
Veronica
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Hélène Hendriks, Wilfred Genee
Deel-url
gids.tv/23273995

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijken ook alvast vooruit!

Met vanavond onder andere te gast:

-
Nog een half jaar en dan wordt het Eurovisiesongfestival gehouden in Rotterdam. De Nederlandse Publieke Omroep vraagt geld aan het kabinet om dit te organiseren. Moeten we hierin meegaan of niet? En wie moet ons eigenlijk vertegenwoordigen? Hierover praten we met oud-Eurovisiesongfestivaldeelnemer Marga Bult, songfestivalkenner Koos van Plateringen en songfestivalfan Frits Huffnagel.

-
Oud-voetballer van onder andere Haarlem, Heerenveen en Feyenoord Piet (Li)Keur schuift bij ons aan. FOX-commentator Leo Oldenburger schreef de biografie van deze markante voetballer die beter bekend staat om zijn uitspattingen buiten het veld dan om zijn kwaliteiten in het 16-metergebied.

-
En de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg leek deze week wereldnieuws. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker en Peter R. De Vries over privacy en de kracht en gevaar van social media.

Café Hendriks & Genee op tv

.