Bekijk de uitzending van Café Hendriks & Genee terug

Za 6 juli 2019 | 23:30 Café Hendriks & Genee

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Bekijk hier naar Café Hendriks & Genee gemist.

Café Hendriks & Genee

Datum
Za 6 juli 2019
Tijd
23:30 tot 00:35
Zender
SBS 6
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Hélène Hendriks, Wilfred Genee
Deel-url
gids.tv/22583943

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijken ook alvast vooruit! Vanavond zijn te gast in het café:

Thierry Baudet

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Met Wilfred en Hélène praat hij over het vrijdag gepresenteerde Klimaatakkoord en kijkt hij terug op het afgelopen politieke seizoen waarin zijn partij Forum voor Democratie groeide; zowel in de provincies, de Eerste Kamer als het Europees Parlement.

Peter R. de Vries

Het was een drukke week voor misdaadverslaggevers. Zo werd in de rechtbank de beschieting van de Panorama-redactie en de ‘Minder-Marokkanen’-zaak van Geert Wilders behandeld. Ook komende week veel grote rechtszaken. De rechter doet uitspraak in het proces tegen Willem Holleeder. Ook hoort Michael P. in hoger beroep welke straf hij krijgt voor de moord op en verkrachting van Anne Faber. Daarom is Peter R. de Vries onze gast.

Jörgen Raymann

Jörgen Raymann werkt aan Tante Es 2.0. Daarnaast is de cabaretier ook festivaldirecteur van het grootste Latin-festival van Nederland: Dias Latinos, dat 5 juli plaatsvindt in Amersfoort.

Café Hendriks & Genee op tv

.