Bekijk de uitzending van Café Hendriks & Genee terug

Zo 30 juni 2019 | 22:00 Café Hendriks & Genee

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Bekijk hier naar Café Hendriks & Genee gemist.

Café Hendriks & Genee

Datum
Zo 30 juni 2019
Tijd
22:00 tot 23:00
Zender
Veronica
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Hélène Hendriks, Wilfred Genee
Deel-url
gids.tv/22500159

Zondag 30 juni om 22.00 uur is de vijfde aflevering (van 6) van ‘Café Hendriks & Genee’ te zien op Veronica. In deze wekelijkse live-talkshow op de zondagavond kijken Wilfred Genee en Hélène Hendriks met hun gasten terug op de afgelopen week, blikken ze vooruit naar de komende week én bespreken ze het nieuws van het weekend.

Zondag zijn te gast in het café:

- Thierry BaudetForum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Met Wilfred en Hélène praat hij over het vrijdag gepresenteerde Klimaatakkoord en kijkt hij terug op het afgelopen politieke seizoen waarin zijn partij Forum voor Democratie groeide; zowel in de provincies, de Eerste Kamer als het Europees Parlement.

- Peter R. de VriesHet was een drukke week voor misdaadverslaggevers. Zo werd in de rechtbank de beschieting van de Panorama-redactie en de ‘Minder-Marokkanen’-zaak van Geert Wilders behandeld. Ook komende week veel grote rechtszaken. De rechter doet uitspraak in het proces tegen Willem Holleeder. Ook hoort Michael P. in hoger beroep welke straf hij krijgt voor de moord op en verkrachting van Anne Faber. Daarom is Peter R. de Vries onze gast.

- Jörgen RaymannJörgen Raymann werkt aan Tante Es 2.0. Daarnaast is de cabaretier ook festivaldirecteur van het grootste Latin-festival van Nederland: Dias Latinos, dat 5 juli plaatsvindt in Amersfoort.

Café Hendriks & Genee is tot en met 7 juli elke zondag te zien tussen 22.00 en 23.00 uur op Veronica. Je kunt elke aflevering terugkijken via Gids.tv.

Café Hendriks & Genee op tv

.