Bekijk de uitzending van Cabaret: Richard Groenendijk - Met De Mantel Der Liefde terug

Zo 22 november 2020 | 21:17 Cabaret: Richard Groenendijk - Met De Mantel Der Liefde

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Cabaret: Richard Groenendijk - Met De Mantel Der Liefde gemist? Bekijk hier naar Cabaret: Richard Groenendijk - Met De Mantel Der Liefde gemist.

Cabaret: Richard Groenendijk - Met De Mantel Der Liefde

Datum
Zo 22 november 2020
Tijd
21:17 tot 22:52
Zender
RTL 4
Genre
Amusement, Serie
Acteurs
Richard Groenendijk
Deel-url
gids.tv/25442752

Registratie van de theatershow 'Met De Mantel Der Liefde' van cabaretier Richard Groenendijk uit de periode 2014-2016, een personalityshow vol hilarische verhalen, scherpe observaties en prachtige nummers.

Prijs
In 2012 won Richard Groenendijk de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen.

Stroomversnelling
Sindsdien kwam de carrière van de duizendpoot in een stroomversnelling. Hij maakte niet alleen een eigen CD, maar werd ook een graag geziene gast in diverse radio- en televisieprogramma's als Ranking the Stars en RTL Late Night.

Hart
Theater blijft echter de plek waar het hart van Richard Groenendijk ligt en dat laat hij zien in 'Met De Mantel Der Liefde'.

Bekijk de succesvolle corona-carnavalskraker die Richard Groenendijk als zijn typetje Jopie Parlevliet momenteel scoort op gids.tv/v275711/jopie-parlevliet.

Cabaret: Richard Groenendijk - Met De Mantel Der Liefde op tv

.