Bekijk de uitzending van Burlesque terug

Za 20 april 2019 | 23:47 Burlesque IMDb: 6.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Burlesque gemist? Bekijk hier naar Burlesque gemist.

Burlesque

Burlesque
Datum
Za 20 april 2019
Tijd
23:47 tot 02:05
Zender
RTL 8
IMDb
6.4
Genre
Musical
Jaar
2010
Regisseur
Steve Antin
Acteurs
Cher, Christina Aguilera, Stanley Tucci, Cam Gigandet, Kristen Bell
Twitter hashtag
#burlesque
Deel-url
gids.tv/22119709

Burlesque is een Amerikaanse drama- en muziekfilm uit het jaar 2010. Deze film is geregisseerd door Steve Antin. De hoofdrollen worden vertolkt door Christina Aguilera, Cher en Kristen Bell.

De film gaat over Ali, gespeeld door Christina Aguilera. Ali is haar kleine dorpje zat en besluit om naar L.A. te gaan om haar geluk te beproeven. Daar aangekomen ontdekt ze de club ‘Burlesque’. Ali is er helemaal ondersteboven van en wil koste wat het kost blijven. En dus is ze al snel de nieuwe serveerster. Maar het echte werk begint pas als Ali het podium op klimt en bewijst dat ze daar hoort. Natuurlijk zijn er dan de nodige mensen die gebruik willen maken van haar talent, de mensen die jaloers op haar zijn en haar zo snel mogelijk kwijt willen en dan is er nog de sexy, maar verloofde Jack.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/burlesque

Burlesque op tv

Talent film los angeles zangeres musical lounge tess verloofde podium aguilera streamen cher christina aguilera eric dane stanley tucci geluk julianne hough cam gigandet kristen sexy drama kostuums kwijt vlucht deze amerikaans.
Burlesque - Trailer