Bekijk de uitzending van Bureau Sport terug

Vr 11 mei 2018 | 21:55 Bureau Sport

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bureau Sport gemist? Bekijk hier naar Bureau Sport gemist.

Bureau Sport

Datum
Vr 11 mei 2018
Tijd
21:55 tot 22:40
Zender
NPO 3
Genre
Sportmagazine
Jaar
2018
Presentatie
Frank Evenblij, Erik Dijkstra
Twitter hashtag
#bureausport
Officiële Twitter
@BureauSport
Uitzending gemist
Bureau Sport gemist
Deel-url
gids.tv/20195485

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit op de sportzomer.

Ze stellen vragen die niemand durft te stellen, onderscheiden het belangrijkste sportnieuws van de flauwekul en gaan wekelijks op onderzoek uit om mythes te ontkrachten en mysteries op te lossen. Voor het ultieme vrijdagavondgevoel sluiten ze zingend af met de enige echte Bureau Sport WK-voetbal Karaoke. Bureau Sport is vanaf vanavond vijf weken lang te zien op vrijdag om 22:00 uur op NPO 3.

Zelf hebben de mannen veel zin in deze nieuwe stap. Erik: "Vijf keer komen we vanuit de Desmet studio's in Amsterdam naar de mensen thuis. Dicht op het sportnieuws, zoals we dat ook met veel plezier op de radio doen. En altijd met een traan én een lach." Frank: "Ik vind het geweldig dat we nu ook met publiek in de studio zitten. Dat maakt het spannender."

In Bureau Sport wordt sinds 2012 gekeken naar de verschillende kanten van de sportwereld. Vooroordelen bij het vrouwenvoetbal, wielerclichés uit de Tour de France maar ook het NK Omhoogschaatsen zijn in het verleden allemaal voorbijgekomen.

In Bureau Rio waagden Frank en Erik zich zelf aan verschillende zomersporten en in De Bureau Sporttest mochten bekende sporters laten zien hoeveel zij afwisten van andere disciplines. Begin dit jaar werden sporters en fans in Bureau Korea nog klaargestoomd voor de Olympische Spelen in Zuid-Korea. Nu is het tijd om de kijker voor te bereiden op de sportzomer van 2018.

Bureau Sport op tv

Voetbal zuid-korea amsterdam sport onderzoek korea wk voetbal olympische spelen wereldkampioenschap tour de france vrouwenvoetbal wk-voetbal kijker karaoke frank evenblij sportnieuws publiek fans erik dijkstra vragen vooroordelen luiden seizoen aflevering 1 seizoen 8 vrijdag kijken studio tijd.