Bekijk de uitzending van Bulletproof terug

Za 29 juni 2019 | 20:25 Bulletproof

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bulletproof gemist? Bekijk hier naar Bulletproof gemist.

Bulletproof

Datum
Za 29 juni 2019
Tijd
20:25 tot 22:00
Zender
NPO 3
Genre
Misdaadserie
Jaar
2018
Acteurs
Noel Clarke, Ashley Walters, Christina Chong
Twitter hashtag
#bulletproof
Deel-url
gids.tv/22494713

Vanaf vanavond wordt de zesdelige Britse misdaadserie Bulletproof wekelijks met dubbele afleveringen op zaterdag om 20:25 uur uitgezonden op NPO 3.

De serie gaat over de avonturen van de agenten Bishop en Pike. Zij zitten achter zware criminelen aan in het Londense East End.

De twee vrienden zijn beiden cool, slim en streetwise, maar Pike is een ambitieuze familieman uit een keurig milieu, terwijl Bishop is opgegroeid in de pleegzorg. Toch varen ze op hetzelfde morele kompas.

De Londense politieagenten Pike en Bishop krijgen in de eerste aflevering een noodkreet van hun tipgever Sabine. Ze wordt bedreigd door een gewetenloze bende die dure auto's steelt en het land uit smokkelt.

Pike en Bishop gaan vastberaden op geheel eigen wijze aan de slag om de bende op te rollen. Ondertussen vraagt ook hun privéleven de nodige aandacht.

Bulletproof op tv

Milieu sabine bende criminelen serie noodkreet eerste aflevering politieagenten clarke opgegroeid walters auto's agenten noel clarke pleegzorg varen seizoen aflevering 1 slim bedreigd wekelijks.