Bekijk de uitzending van Buitenhof terug

Ma 3 februari 2020 | 09:55 Buitenhof

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Buitenhof gemist? Bekijk hier naar Buitenhof gemist.

Buitenhof

Datum
Ma 3 februari 2020
Tijd
09:55 tot 11:00
Zender
NPO 2
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Twitter hashtag
#Buitenhof
Uitzending gemist
Buitenhof gemist
Deel-url
gids.tv/23727640

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Het coronavirus en de strijd tegen de farmaceuten
Zondag landen 23 Nederlanders uit de Chinese stad Wuhan in België. Ze mogen thuis in quarantaine tot ze zeker weten dat ze niet besmet zijn met het coronavirus. Minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins is te gast over het virus dat de hele wereld bezighoudt, en over zijn strijd tegen te hoge medicijnprijzen.

Feike Sijbesma, CEO DSM
Feike Sijbesma staat bekend als de CEO die zijn betrokkenheid bij het klimaat niet onder stoelen of banken steekt. In mei verlaat hij na 13 jaar het bedrijf. In Buitenhof een vooruitblik op hoe het bedrijfsleven een andere rol moet gaan spelen in een wereld in het teken van duurzaamheid.

Bas Heijne
Brexit, de ‘opstand’ van gele hesjes in Frankrijk tot aan de demonstraties op het Malieveld toe: de sluimerende onvrede werd de afgelopen jaren steeds zichtbaarder. In Buitenhof een gesprek met schrijver Bas Heijne. In zijn deze week verschenen essay ‘Mens/onmens’ onderzoekt hij hoe mensen elkaar kunnen vinden in deze tijden van polarisatie, fake news en identiteitspolitiek.

Buitenhof op tv

Demonstraties frankrijk sport belgië minister medische zorg uitzending malieveld klimaat virus coronavirus farmaceuten chinese duurzaamheid schrijver bedrijfsleven buitenhof bruno bruins hesjes talkshow quarantaine onvrede vooruitblik sijbesma steekt brexit debatten teken bas heijne feike sijbesma bruins fake stad fake news seizoen gesprek week thuis deze week polarisatie deze gele hesjes essay bruno wuhan.

Meer uitzendingen van Buitenhof