Bekijk de uitzending van Buitenhof terug

Ma 11 maart 2019 | 01:50 Buitenhof

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Buitenhof gemist? Bekijk hier naar Buitenhof gemist.

Buitenhof

Datum
Ma 11 maart 2019
Tijd
01:50 tot 02:45
Zender
NPO 2
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#Buitenhof
Uitzending gemist
Buitenhof gemist
Deel-url
gids.tv/21904055

Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof:

- Verkiezingsdebat Buma-Asscher

De campagnes voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn dit weekend definitief begonnen. En dus staan regeringspartij CDA en oppositiepartij PvdA opnieuw tegenover elkaar, over onderwijs, werken, banen en de toekomst van Nederland. In Buitenhof: een debat tussen CDA-leider Sybrand Buma en PvdA-voorman Lodewijk Asscher.

- Francis Fukuyama

De Amerikaanse filosoof en politicoloog Francis Fukuyama schreef begin jaren negentig het wereldberoemde boek The End of History, waarin hij de overwinning van de liberale wereldorde voorspelde. Hij komt daarop terug in zijn nieuwe boek Identity, over identiteitspolitiek.

- Henriëtte Prast

Henriëtte Prast zat de afgelopen vier jaar in de Eerste Kamer voor D66. Uit onvrede over de opvattingen van haar partij over dierenwelzijn stapte ze onlangs over naar de Partij voor de Dieren. Ze staat nu voor die partij op de lijst voor de Eerste Kamer. In Buitenhof legt ze uit hoe dat is gegaan. En: Zuid-Europacorrespondent Eveline Rethmeier over de anti-Europese koers van de Hongaarse premier Viktor Orbán.

Buitenhof op tv

.