Bekijk de uitzending van Buitenhof terug

Zo 4 juni 2017 | 12:10 Buitenhof

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Buitenhof gemist? Bekijk hier naar Buitenhof gemist.

Buitenhof

Datum
Zo 4 juni 2017
Tijd
12:10 tot 13:05
Zender
NPO 2
Genre
Informatief programma
Jaar
2017
Twitter hashtag
#Buitenhof
Uitzending gemist
Buitenhof gemist
Deel-url
gids.tv/17978654

Vandaag onder andere in Buitenhof:

- Een nieuwe wereldorde?

Het was een historische week voor de trans-Atlantische verhoudingen. Merkel roept Europa op om op eigen benen te staan en Trump zegt het klimaatakkoord van Parijs op. Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Is dit het begin van een nieuwe wereldorde? In Buitenhof VVD Tweede Kamerlid Han ten Broeke, Meyrem Almaci, partijvoorzitter van het Vlaamse Groen, Felix Klos, historicus en politicoloog en Harry van Bommel, buitenlandanalist.

- Britse verkiezingen

Donderdag gaan de Britten, voor de tweede keer in korte tijd, naar de stembus voor een nieuw parlement. Maar de comfortabele meerderheid die Theresa May dacht te hebben toen ze de verkiezingen uitschreef, lijkt verdampt in de peilingen. Wat betekent dat voor de onderhandelingen met Europa? En wat blijft er over van May’s ‘No deal is better than a bad deal’? In Buitenhof Tom Nuttall, journalist en columnist voor The Economist en Brexit-kenner.

Buitenhof op tv

Trouw onderhandelingen parijs verenigde staten verkiezingen live parlement columnist stembus kamerlid groen han ten broeke harry van bommel journalist buitenhof klimaatakkoord trump europa merkel britten broeke debatten bommel theresa may paul witteman pieter jan hagens peilingen theresa partijvoorzitter.