Bekijk de uitzending van Buitenhof terug

Ma 18 januari 2016 | 01:20 Buitenhof

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Buitenhof gemist? Bekijk hier naar Buitenhof gemist.

Buitenhof

Datum
Ma 18 januari 2016
Tijd
01:20 tot 02:15
Zender
NPO 2
Genre
Praatprogramma
Jaar
2016
Twitter hashtag
#Buitenhof
Uitzending gemist
Buitenhof gemist
Deel-url
gids.tv/14848396

Vandaag onder andere in Buitenhof:

- De terrorismebestrijder van België: vicepremier Jan Jambon

Hij zou Molenbeek ‘opkuisen’, zo liet de Belgische vicepremier Jan Jambon (NV-A) in niet malse bewoordingen weten, nadat bekend werd dat de aanslagen in Parijs waren voorbereid in ‘zijn’ België. Hoe staat het met dat ‘Plan Molenbeek’? En NV-A-leider Bart de Wever wil weer de opsplitsing van België bovenaan de agenda zetten. Maar valt dit streven te rijmen met regeren?

- Hans Spekman

PvdA-voorzitter Hans Spekman kondigde onlangs aan nog vier jaar door te willen. Waarom wil hij eigenlijk doorgaan? Hoe haalt hij zijn partij uit het slop? En hoe zet de PvdA de aanval in op de virtuele winnaar van dit moment: de PVV? Een vraaggesprek over de lijdensweg van een klassieke politieke partij tussen hoop en vrees.

- Debat na Keulen

Is het debat na de massale aanrandingen in Keulen ‘misbruikt voor racistische en populistische propaganda’? Een groep Duitse feministen vond van wel, en slingerde met de hashtag #ausnahmslos het debat aan over ál het seksueel misbruik in West-Europa – ‘ongeacht de afkomst van de dader’. Een terechte actie? In Buitenhof: Anniek de Ruijter, voorzitter van het Clara Wichmann Proefprocessenfonds, en publicist Yasmine Allas.

Buitenhof op tv

Pvda debat parijs belgië vicepremier aanslagen hans spekman voorzitter misbruik seksueel misbruik winnaar keulen agenda hashtag buitenhof clara wichmann west-europa bart de wever feministen spekman aanslagen in parijs molenbeek aanval aanrandingen bart de jambon yasmine allas politieke partij.