Bekijk de uitzending van Brandpunt terug

Di 15 maart 2016 | 20:30 Brandpunt

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Brandpunt gemist? Bekijk hier naar Brandpunt gemist.

Brandpunt

Datum
Di 15 maart 2016
Tijd
20:30 tot 21:25
Zender
NPO 2
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2016
Presentatie
Henk van der Aa, Liesbeth Staats
Twitter hashtag
#Brandpunt
Officiële Twitter
@KROBrandpunt
Uitzending gemist
Brandpunt gemist
Deel-url
gids.tv/15207817

Vanavond onder andere in Brandpunt:

- Traumatische vechtscheidingen

Scheidingen ruïneren niet zelden het leven van kinderen. In Brandpunt het verhaal van een kind dat al 7 jaar de gevolgen ondervindt van de voortdurende vechtscheiding van de ouders. Steeds meer kinderen worden de dupe van vechtscheidingen. Advocaten rekken de procedures om meer geld te verdienen en kijken niet naar gevolgen voor kind. Brandpunt over de vraag hoe kan het kind beter worden beschermd bij een scheiding?

- Een nieuw begin

Ze zijn nog maar een paar dagen in Nederland, en hebben vaak een zware tocht vanuit Syrië achter de rug. Kinderen die in Nederland komen, gaan meteen naar school. Hoe ga je als leraar om met hun ervaringen?

- De eenzame strijd van Clinton

Op papier is Hillary Clinton de gedroomde kandidaat voor de Democraten, maar toch is het nog lang geen gelopen race. Is het haar gebrek aan charisma? Waarom Clinton de Amerikaanse kiezer maar niet voor zich weet te winnen.

Brandpunt op tv

School nederland leraar race vechtscheiding beschermd democraten hillary clinton papier kandidaat vechtscheidingen clinton brandpunt geld kinderen scheidingen procedures liesbeth staats kiezer ouders.