Bekijk de uitzending van Boter, Kaas noch Eieren terug

Do 11 juli 2019 | 21:00 Boter, Kaas noch Eieren

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boter, Kaas noch Eieren gemist? Bekijk hier naar Boter, Kaas noch Eieren gemist.

Boter, Kaas noch Eieren

Datum
Do 11 juli 2019
Tijd
21:00 tot 21:55
Zender
NPO 3
Genre
Life-styledocumentaire
Jaar
2018
Regisseur
Rolf Hartogensis
Twitter hashtag
#3doc
Deel-url
gids.tv/22558496

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten.

Gezondheid
Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk wel zo goed voor je? Welke invloed heeft het op je gezondheid? En kan je het wel maken om je partner en kinderen met jouw idealen op te schepen?

Veganist
Ook BNNVARA-presentatrice Milouska Meulens is overtuigd veganist en is van plan dit voor altijd te blijven. In de documentaire 'Boter, Kaas noch Eieren' geeft Milouska een inkijkje in haar dagelijkse leven als veganist.

Consequenties
Ze vertelt openhartig over de moeilijkheden en dilemma's die veganisme met zich meebrengt en gaat in gesprek met naasten, medestanders en deskundigen over de consequenties van deze levensstijl.

Boter, Kaas noch Eieren op tv

Vlees gezondheid documentaire melk kaas beyoncé bill clinton milouska lichaam deskundigen clinton boter lifestyle kinderen eieren veganist milouska meulens meulens partner gesprek plan geen deze.